EVEN VOORSTELLEN


Op 20 augustus 2015 is Stichting Dierennoodhulp West Nederland opgericht. Wij zijn geen commerciële instelling. Voor onze financiering zijn wij volledig afhankelijk van opbrengsten uit gereden ritten, donaties. giften en legaten.
Onze vrijwilligers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor u en het welzijn van uw huisdier en de wilde dieren in de regio. Ook voor de zeezoogdieren langs de Waterweg, Maasvlakte en de kust. Ons werkgebied is Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland, Midden Delfland en een gedeelte van het Westland.

Het bestuur van Stichting Dierennoodhulp West Nederland is onbezoldigd en bestaat uit:

Voorzitter: John Stout (links)
Penningmeester: Coby van der Vaart (midden)
Secretaris: Kees Zeeman (rechts)

DOEL VAN DE STICHTING

Het bieden van hulp aan dieren die dat nodig hebben. Naast de voor de hand liggende diersoorten zijn er vele andere dieren die soms hulp kunnen gebruiken. Met name de zeezoogdieren.
Wij rijden voor elk dier in nood. Daarnaast zijn wij breed inzetbaar. Denk aan het vervoer van huisdieren en diereneigenaren naar de dierenarts of crematorium. Tegen betaling rijdt de dierenambulance in opdracht naar iedere gewenste bestemming in Nederland.

Beleidsplan

Hier kunt u het Beleidsplan 2018 – 2023 downloaden

Hier kunt u het Jaarverslag 2017 downloaden

Heeft u belangstelling voor de Jaarrekening 2017 of het Jaarverslag 2016? Dan kunt u contact met ons opnemen. Vul daarvoor het contactformulier in. Klik daarvoor HIER

Reacties zijn gesloten.