INTERVIEWVERSLAG IN VAKBLAD DIERENLOT

In het vakblad van Dierenlot, editie 6, prijkt onze voorzitter John Stout levensgroot op de voorpagina. Ook Coby van der Vaart, onze penningmeester, staat in het artikel op de foto. Beiden hebben Dierennoodhulp West Nederland opgericht. In dit vakblad staat op pagina 20 tot en met 24 een heel artikel over onze organisatie Dierennoodhulp West Nederland.

Klik eens op de afbeelding en lees dit vakblad.

Hierin staan leuke artikelen en wetenswaardigheden, waar u uw voordeel mee kunt doen. En natuurlijk kunt u zich op dit blad abonneren. Dit vakblad geeft veel leesplezier.

Weergaven: 0

MAATREGELEN IVM CORONAVIRUS

Sinds maart 2020 hebben wij maatregelen getroffen in verband met het coronavirus. De richtlijnen van het RIVM worden door ons gevolgd. KLIK HIER om deze maatregelen te lezen.
We hopen dat er geen totale lockdown zal komen, want dan kunnen er problemen ontstaan met het vervoer van gewonde, zieke of dode dieren. Als dierenambulance zijn wij namelijk niet op de lijst van vitale beroepen geplaatst. Ook de dierenasielen komen niet voor op deze lijst. Daarom zijn wij in overleg met het Rijk en de verschillende Veiligheidsregio’s en alle gemeenten waar wij doorheen moeten rijden om ons werk te kunnen doen. Hiervoor hebben wij vrijstelling nodig. Dierenlot is in onderhandeling met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, om dit voor ons te bereiken.  Tot op heden heeft dat nog niet tot een definitief antwoord geleid. Maar er wordt hard aan gewerkt. En we blijven hopen.

Weergaven: 0

WIJ ZOEKEN ONDERDAK

Nu eens niet voor de dieren, maar voor onszelf zoeken wij naar een nieuw onderkomen. We zitten nog prima op het bedrijventerrein van J.P. Isolatie in Maasdijk. Maar het wordt allemaal wat te klein. J.P. Isolatie is eigenlijk onze hoofdsponsor. Wij hebben de beschikking over een portocabine als kantoor, een zeecontainer voor opslag van al onze spullen, een buitenterrein voor de volière en diverse opvangmogelijkheden. En gratis elektriciteit en water. Dankzij de hulp van dit bedrijf, hebben we onze organisatie uit kunnen breiden van niets naar vier dierenambulances. En dat allemaal binnen 5 jaar.
Een een eigen dak boven ons hoofd is ook wel aangenaam. Dan kunnen wij alles bouwen en inrichten zoals wij dat het liefst hebben. Daarom vragen wij iedereen voor ons uit te kijken naar nieuwe huisvesting. Het liefst in de gemeente Vlaardingen. Iedereen kan ons tippen via info@dierennoodhulpwestnederland.nl, of telefoonnummer 06-38456224.

Ook voor onze koelaanhanger zoeken wij nog een overdekte plek binnen Vlaardingen. Nu staat hij tijdelijk bij één van onze vrijwilligers geparkeerd. Maar wij zoeken een geschikte garage.

WIE KAN ONS HELPEN OF HEEFT DIE GOUWE TIP?

Weergaven: 0