HELP ONS FINANCIEEL

WIJ WERKEN GEHEEL BELANGELOOS. ONDERSTEUN ONS FINANCIEEL. DAN KUNNEN WIJ OPKOMEN VOOR KWETSBARE DIEREN.

Dierennoodhulp West Nederland in Maasdijk zoekt donateurs. Dit zijn mensen die Dierennoodhulp West Nederland een warm hart toedragen. Vanaf € 2,00 per maand kunt u donateur worden van onze organisatie. Dat is nog geen kopje koffie op een terrasje.

Om ons werk mogelijk te maken is financiële steun hard nodig. Wij ontvangen helemaal geen subsidie. Wij zijn dus afhankelijk van giften en donaties. Elk jaar helpen we meer dieren, die hulp nodig hebben. Onze dierenambulances worden steeds vaker ingeroepen. Wij krijgen het steeds drukker.  Het is belangrijk dat de financiële middelen meegroeien. Daarom vragen we uw hulp.

Donateurs ontvangen regelmatig nieuwsbrieven met informatie over het reilen en zeilen van Dierennoodhulp West Nederland. Met leuke wetenswaardigheden over de dieren die wij opvangen.  Speciaal voor al onze vrienden, die ons financieel steunen is er een digitale clubblad  in ontwikkeling. Maar dan moeten er eerst wel veel nieuwe donateurs bijkomen, anders kunnen wij deze kosten niet opbrengen.

Onze stichting is door de Belastingdienst goedgekeurd als ANBI-instelling. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat betekent dat u uw gift als particulier onder bepaalde omstandigheden als gift in mindering kunt brengen op uw aangifte inkomstenbelasting. Een bedrijf kan de gift in mindering brengen op de winst. Op deze  manier krijgt u van de Belastingdienst een deel van uw gift weer terug. TWEE VLIEGEN IN ÉÉN KLAP!!

Klik op onderstaand logo van ANBI. U komt dan op de website van de Belastingdienst, waar u kunt controleren dat Stichting Dierennoodhulp West Nederland te Maassluis inderdaad een ANBI-instelling is.

 

U KUNT ONS OP VERSCHILLENDE MANIEREN FINANCIEEL STEUNEN
KLIK OP ÉÉN VAN ONDERSTAANDE ONDERWERPEN

IK GEEF ME OP ALS DONATEUR

GIFT BETALEN ON LINE

PERIODIEKE GIFTEN IN GELD OF NATURA

NOTARIËLE SCHENKING, LEGAAT OF NALATENSCHAP

FINANCIËLE ADOPTIE

SPONSORING

Reacties zijn gesloten.