---
---

EERSTE DIGITALE NIEUWSBRIEF

Mag ik u even voorstellen? Onze eerste digitale nieuwsbrief, via ons geheel vernieuwde website. Via deze digitale nieuwsbrief, die u regelmatig zult ontvangen, wordt u op de hoogte gehouden van het allerlaatste belangrijke en/of interessante nieuws. Onze nieuwe website wordt dagelijks actueel gehouden. Wij raden u aan om regelmatig even onze nieuwe website te bezoeken. Kijk even naar onze nieuwe website en klik op www.dierennoodhulpwestnederland.nl.
Via de website kunnen belangstellenden zich in de linker kolom abonneren op deze nieuwsbrief.
U ontvangt al deze nieuwsbrief, dus u hoeft zich niet op te geven. Heeft u geen belangstelling meer? Of moet iets aangepast worden? Dan kunt u dat onderaan deze nieuwsbrief zelf aanpassen.

---
Nieuwsbrief 2017

NIEUWSBRIEF 2017

Op de website is een aparte pagina "NIEUWSBRIEVEN" Klik erop en dan kunt u kiezen uit de eerste Nieuwsbrief 2015/2016 of de tweede Nieuwsbrief 2017. Veel leesplezier toegewenst.

---

ACTIE VOEREN IN SOESTERBERG OP VRIJDAG 19 JANUARI 2018

Actie in Soesterberg

Vrijdag 19 januari 2018 hebben wij actie gevoerd in Soewsterberg. Wilt u hier meer van weten? Klik dan HIER.

---

HELP!!!

Wij hopen dat u deze nieuwe Nieuwsbrief kunt waarderen. Alleen met uw hulp zijn wij in staat ons werk te doen. Samen met u zijn wij sterk. Ook u kunt ons helpen. Wij worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door giften en donaties. Wilt u ons financieel steunen? Klik dan eens op "HELP ONS FINANCIEEL".

Wat wij ook zeer waarderen is dat u bij kennissen, familie, vrienden en relaties doorgeeft dat wij bestaan. Stuur deze nieuwsbrief naar iedereen die u kent. Alvast bedankt voor uw medewerking.

---