WIJ ZIJN VAN ALLE MARKTEN THUIS.

Vrijdag 4 mei 2018 werden wij gebeld door iemand die een vogeltje hoorde tussen zijn plafond in de keuken. Wij vroegen ons al af hoe een vogeltje tussen een plafond kan komen. Toevallig had onze Willem dienst. En wij weten dat Willem goed kan klussen. Daarom was deze opdracht op zijn lijf geschreven. Aangekomen bij de bewoner, bleek dat zonder te slopen niet tussen het plafond gekeken zou kunnen worden. De bewoner bleek een grote dierenvriend en gaf toestemming dat er een gat in het plafond gezaagd werd. Het ging per slot van rekening om een levend wezen.
Willem startte met de sloop van het plafond. Zo zie je maar weer wat voor werk je allemaal tegen kan komen als chauffeur van de dierenambulance. Uiteindelijk was er een groot gat ontstaan (zie foto), zodat er tussen het plafond gekeken kon worden.
Het bleek dat er een restant van een nest op de plafondplaat lag. Waarschijnlijk hadden ze een nest gebouwd in de nok van het huis en was dit naar beneden gevallen. Er werd verder geen andere vogel gesignaleerd. Alleen een jong, dat klem zat tussen de afvoerpijpen van de cv-installatie. Helaas heeft dit vogeltje (huismus) het niet gered. Jammer voor het vogeltje en ook jammer voor het plafond.

Weergaven: 0

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.