HELDEN VOOR DE HOEKDAG

Op zaterdag 14 september 2019 was het gezellig druk op het Brinkplein in Hoek van Holland. De Politie, de Brandweer, de KNRM, de EHBO, Smit Duikbedrijf, de Ambulance, de Dierenambulance West Nederland, het Loodswezen, Zuid Hollands Landschap, de Houtsnip, enzovoort gaven voorlichting en workshops.

Op deze manier kon het publiek zien hoeveel organisaties elke dag veel werk verzetten voor de veiligheid van  de inwoners van Hoek van Holland.

Wij hadden de eer dat burgemeester Aboutaleb even bij onze kraam kwam praten. Hij was onder de indruk van ons werk. Natuurlijk hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om enige zaken met hem te bespreken. De verwachting is dat wij binnenkort met onze ambulances gebruik mogen maken van de bus- en trambaan. Op deze manier kunnen wij nog sneller ter plaatse zijn. Daarnaast hebben wij ook nog even gesproken over de financiën, aangezien Dierenbescherming Zuid-Holland Zuid niet meer rijdt in Hoek van Holland, maar daar wel voor betaald wordt. Onze organisatie draait daardoor voor alle kosten op. Ook dit neemt hij mee. Wij vonden het een geslaagde dag en kijken al weer uit naar volgend jaar.

Weergaven: 0

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.