TWEEDE DIGITALE NIEUWSBRIEF

Dit is al weer de tweede digitale nieuwsbrief, via ons geheel vernieuwde website. Via deze digitale nieuwsbrief, die u regelmatig zult ontvangen, wordt u op de hoogte gehouden van het allerlaatste belangrijke en/of interessante nieuws. Onze nieuwe website wordt dagelijks actueel gehouden. Wij raden u aan om regelmatig even onze website te bezoeken. Kijk even naar onze nieuwe website en klik op www.dierennoodhulpwestnederland.nl.
Via de website kunnen belangstellenden zich in de linker kolom abonneren op deze nieuwsbrief. 
U ontvangt nu al deze nieuwsbrief. Dus u hoeft zich niet op te geven. Heeft u geen belangstelling meer? Of moet iets aangepast worden? Dan kunt u dat onderaan deze nieuwsbrief zelf aanpassen.

---

BELANGRIJKE TELEFOONNUMMERS

Heeft u zelf geen vervoer? En moet u naar een dierenarts of hondentrimsalon? Of wilt u gewoon met uw huisdier op bezoek naar vrienden of familie? Of ziet u een wild dier in nood? Of ziet u dode dieren liggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ook gespecialiseerd in het vervoer van zeezoogdieren, zoals zeehonden, dolfijnen en bruinvissen.

Bel 06 - 38 45 62 24 of 0900 - 0245 of 144Dan zorgen wij voor het vervoer. Wilde dieren vervoeren wij gratis.

---

Make A Wish  Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige soms zelfs levensbedreigende ziekte. Wij hebben dit jaar al twee keer de eer gehad een wens van een kind uit te laten komen. Met de dierenambulance en onder politiebegeleiding hebben wij de kinderen gereden. Voor de kinderen was het een onvergetelijke prachtige ervaring. En wij hebben genoten om te zien hoe blij deze kinderen waren. Elke keer weer ontroert ons dit. Wij hopen dit nog vaak te kunnen doen. Kijkt u eens op de website van Make A Wish. KLIK HIER!

---

NIEUWSBRIEVEN

Op de website is een aparte pagina "NIEUWSBRIEVEN" Klik erop en dan kunt u kiezen uit de  Nieuwsbrief 2015/2016 of de Nieuwsbrief 2017. Of de nummer 1 en 2 van de digitale nieuwbrieven 2018. Veel leesplezier toegewenst.

---

VOORLICHTING OP SCHOLEN

In het eerste half  jaar hebben wij weer twee keer voorlichting gegeven op basisscholen. Het is elke keer weer prachtig om te ervaren hoeveel belangstelling de kinderen hebben voor de natuur. Zoals we gewend zijn heeft Coby de kinderen weer kunnen boeien met verhalen over ons werk bij de dierenambulance. Hopelijk hebben de kinderen er zoveel van opgestoken dat wij enkelen van hen later misschien terugzien als vrijwilliger voor ons fantastische werk.

Heeft u ook belangstelling voor ons verhaal? Bel dan gerust even met 06-38 45 62 24

---

FINANCIËN

Organisaties en het publiek weten ons steeds beter te vinden. Ons werk neemt toe. Maar auto's rijden niet op lucht. Dus zijn wij naarstig op zoek naar financiële middelen om ons voortbestaan te waarborgen.
Dierenwelzijn is een teken van beschaving. Toch vinden wij dit nog niet voldoende terug in het gemeentelijk beleid van verschillende gemeenten. Daar gaan wij ons hard voor maken. Daarnaast zijn wij in contact gekomen met diverse politici van de gemeenten binnen ons werkgebied. Wij vragen een redelijke vergoeding voor al het werk wat wij doen. Wij willen een financieel steuntje in de rug van gemeenten. 
Niet alleen Dierenbescherming, maar ook Dierenlot is landelijk een grote partij in deze dierenwereld. Een voorbeeld: Er rijden landelijk 30 dierenambulances van Dierenbescherming. Tegenover ruim 150 dierenambulances van Dierenlot. Wij zijn van Dierenlot. Nu is de situatie zodanig dat wij vooral in de avond- en nachturen het werk doen, omdat Dierenbescherming daar niet toe in staat is. Terwijl Dierenbescherming hiervoor wel het geld krijgt. De verkiezingen zijn net achter de rug, coalities zijn gevormd, dus het is nu tijd om te bepalen hoe gemeenschapsgelden zo goed mogelijk uitgegeven worden. Wij als Dierenambulance West Nederland kunnen onder andere het avond- en nachtwerk garanderen. Wij doen dit al 2 jaar zonder onderbreking.  
Wij hopen financiële steun te vinden bij de gemeenten, zodat burgers niet in de steek worden gelaten met een dier in nood. Wij houden u op de hoogte.

---

VACATURES

Ons werk groeit met de dag. Daarom zoeken wij chauffeurs voor de dierenambulance. Ook een onderhoudsman is van harte welkom, die wat klusjes kan doen op ons terrein. We zoeken ook iemand, die voor ons op zoek gaat naar sponsoren, adverteerders en donateurs. Hulp kunnen we goed gebruiken.
We hebben een leuke groep vrijwilligers (zie foto), waarmee u kunt samenwerken. Heeft u belangstelling? En wilt u de volgende keer ook op de Rode Loper staan (zie foto)? Bel ons dan even op voor een afspraak (06-38 45 62 24). Of stuur een email naar info@dierennoodhulpwestnederland.nl 

---

HELP!!!

Wij hopen dat u deze nieuwe Nieuwsbrief kunt waarderen. Alleen met uw hulp zijn wij in staat ons werk te doen. Samen met u zijn wij sterk. Ook u kunt ons helpen. Wij worden niet gesubsidieerd en kunnen alleen bestaan door giften en donaties. Wilt u ons financieel steunen? Klik dan eens op "HELP ONS FINANCIEEL". 

Wat wij ook zeer waarderen is dat u bij kennissen, familie, vrienden en relaties doorgeeft dat wij bestaan. Stuur deze nieuwsbrief naar iedereen die u kent. Alvast bedankt voor uw medewerking.

---