VRIJWILLIGERSWERK OP JE CV. DAAR KOM JE VERDER MEE!

Vrijwilligers doen iets voor een ander. Zonder er iets voor te vragen. Zij hebben hart voor die ander! En juist daarom krijgen ze er zoveel voor terug.

Bij een bedrijf krijg je een salaris. Je moet tenslotte ergens van leven. Maar net dat ene tandje erbij. Even iets langer doorwerken om iets af te krijgen. Ook die mentaliteit zit in de vrijwilliger verscholen. En dat begrijpen bedrijven maar al te goed!

AMBULANCE PERSONEEL

Zonder vrijwilligerswerk zou het land er somber uit zien. De brandweer, de Koninklijke Reddingsmaatschappij, de verzorging, of mensen die anderen helpen met het invullen van belastingformulieren bijvoorbeeld.
Stel je eens voor. Lekker een dagje surfen op zee. Totdat je merkt niet meer terug te kunnen. Gelukkig zie je even later de reddingboot langszij komen. En dan denk je: ” Oeps! 5 man aan boord! Een boot die ontzettend veel brandstof verbruikt! Dat kan ik nooit betalen!!”. Even later sta je aan land. Men schudt je de hand. Wenst je het allerbeste en dat is het.

Vrijwilliger worden? Denk er eens over na!

Je moet er niet aan denken. Een scheepsramp pal voor de kust. Maar de medewerkers van Dierennoodhulp West Nederland moeten er wel aan denken. Het kan zomaar gebeuren dat de met olie besmeurde vogels met honderden tegelijk binnen komen. Hoek van Holland is tenslotte de monding van één van de grootste wereldhavens. En dan moet je rekening houden met hele andere scenario’s dan die van vogels met een gebroken vleugel, verdwaalde huisdieren, en dieren die door een kat of hond zijn aangevallen.

Bij de dierenambulance werkt op dit moment met veel plezier een gezellige groep vrijwilligers. Wij hebben echter altijd een chronisch tekort aan vrijwilligers.

 Daarom roepen wij je op om je als vrijwilliger te melden.
De huidige medewerkers, het bestuur en
natuurlijk alle dieren zullen je daar dankbaar voor zijn.
En het is zeer dankbaar werk.

U helpt niet alleen de dieren,
maar ook de eigenaren van deze dieren.

Meer weten? Bel dan even met 06-38456224.

 

Klik HIER om u via het contactformulier op te geven als vrijwilliger.

 

 

Reacties zijn gesloten.