DAG VAN DE HERENIGING


Vorig jaar juni is de poes Nina verjaagd van haar balkon en niet meer thuisgekomen. Afgelopen zaterdag (14-4-2018) kregen wij een melding van een poesje in een tuin in de wijk Holy in Vlaardingen. Wij troffen daar een poes aan tussen een schuur en de woning. Voorzichtig werd geprobeerd de poes te pakken. Dit lukte helaas niet. De poes ging er plotseling in paniek vandoor. Toen bleek dat de poes een nestje van twee kittens had. Waarvan er al een was overleden.
Een vangkooi plaatsen met de kitten erin was geen optie. Omdat de bewoner de volgende dag met vakantie ging. Wij hebben toen besloten de kitten mee te nemen. Het kruimeltje van ongeveer drie dagen oud werd direct overgebracht naar de kittencentrale van Stichting Zwerfkatten. Daar werd ze direct liefdevol opgevangen.
Toen kwam de volgende actie. Moeder moest nog gevangen worden. We hebben een vangkooi geplaatst, die door een aantal buren in de gaten werd gehouden.

Op maandag 16 april kwam het goede nieuws dat de kersverse moeder was gevangen. Moeder is al snel weer opgehaald door de eigenaar. Het was direct wel duidelijk dat van beide kanten (van poes en eigenaar) het wel een mooi moment was. Nina ging weer mee naar huis. Wij hebben direct de kitten opgehaald bij de Stichting Zwerfkatten. De kitten  werd aangelegd bij Nina. Direct volgde een goede poetsbeurt.
Voordat wij weer vertrokken, lag Lizzy (vernoemd naar de vindplaats) al te drinken bij moeder. Wat een mooi moment. Daar doen wij het voor.
Dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland ontvangt geen subsidie en is geheel afhankelijk van giften. Steun ons financieel, zodat wij nog veel van zulke goede momenten mee mogen maken.

KLIK HIER ALS U ONS FINANCIEEL WILT STEUNEN. VOOR SLECHTS € 2,00 PER MAAND (dat is nog geen kopje koffie op een terrasje). DAN KUNNEN WIJ ONS WERK VOORTZETTEN. 24 UUR PER DAG EN 7 DAGEN IN DE WEEK. OOK VOOR UW DIER!! ALVAST BEDANKT!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.