EVENEMENTENKALENDER

In deze kalender kunt u al onze evenementen lezen.
Op deze evenementen kunt u kennis met ons maken
en vertellen wij graag over ons werk.
Klik op alle knopjes hieronder.
Dan krijgt u meer uitgebreide informatie.

sep
21
za
2019
VEILIG HOEK VAN HOLLAND @ Hoek van Holland
sep 21 hele dag

Diverse instanties zullen zich op deze dag presenteren, die zich onder andere bezig houden met de veiligheid van de Hoekse bewoners. Ook onze dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland is op deze dag aanwezig.
Kom eens kijken. Wij laten onze materialen zien en geven uitleg over ons werk. Zoekt u vrijwilligerswerk? Kom op deze dag dan even een praatje maken. Onze vrijwilligers vertellen graag over hun ervaringen.

okt
5
za
2019
PETS PLACE @ Plaats van de activiteit
okt 5 @ 11:00 – 16:00

Op deze dag zijn er leuke diergerelateerde activiteiten vanuit de winkel, zoals het uitdelen van goodiebags. Ook zijn er diverse kraampjes aanwezig. Ook onze dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland is aanwezig. U kunt bij ons zien wat wij doen en met welke materialen wij dit werk doen. Heeft u belangstelling om bij ons als vrijwilliger te komen werken? Kom dan even langs en maak en praatje met collega vrijwilligers.
Ook aan de kinderen is gedacht. Er is onder andere een schminkster aanwezig.

okt
6
zo
2019
FEELGOODMARKT
okt 6 @ 12:00 – 17:00

Op deze markt geven alle vrijwilligersorganisaties van Maassluis de bezoekers een leuke ervaring mee. En laten hen ervaren welk gevoel het doen van vrijwilligerswerk je geeft. De feelgoodmarkt met vrijwilligersorganisaties vindt plaats naast foodtrucks en muziek. Doelgroep: Bezoekers van de Firieade.

Uiteraard is ook dierenambulance Dierennoodhulp West Nederland hier aanwezig. Praat met onze vrijwilligers, zodat u kunt horen hoe leuk, dankbaar en belangrijk ons werk is. Misschien krijgt u zin om vrijblijvend eens een paar keer als vrijwilliger mee te draaien. Uiteraard alleen als u serieus overweegt om bij ons als vrijwilliger in actie te komen.
Diverse organisaties laten hun producten of eigen gemaakte baksels of breiwerken zien, die voor het goede doel verkocht worden. Wij willen u op deze middag een ervaring meegeven die u niet snel vergeet.

Reacties zijn gesloten.